Hei! Olen Sari, energinen iloinen syntyperäinen savolainen. Positiivisuus on minulle iso juttu. Pyrin löytämään jokaisesta asiasta sen positiivisen näkökulman. Nautin todella paljon ihmisten kanssa toimimisesta ja mikä parempaa kuin saada välitettyä hyvää mieltä ja tekemistä ympärilleni.

Personal Trainerinä olen aidosti läsnä sinua varten. Positiivisen ja energisen kannustuksen kautta ihminen pystyy vaikka mihin. Minä uskon siihen, että jokainen voi muuttaa tapojaan ja elää hyvää, laadukasta ja energista elämää, jos tahtoo. 

“Energiaa arkeen!” – toimii, mutta ennen kaikkea asenne ratkaisee ja positiivinen asenne vieläkin enemmän.

Liikuntatausta

Olen aina pitänyt liikunnasta, lapsesta asti nautin luokan kanssa tehdyistä hiihtoharjoituksista. Nuorena harrastin uintia ja ratsastusta. Nuorena aikuisena liikunta oli satunnaista ryhmäliikuntaa ja lenkkeilyä. Pikkuhiljaa hurahdin kickboxingin pariin ja juoksemiseen. Juoksu vei minut lopulta mukanani ja se on edelleen yksi rakkaimmista liikuntamuodoista.

Viime vuodet triathlon on vienyt minut mukanaan. Aloitin triathlonin hieman kokeilumielessä, mutta ihastuin lajin monipuolisuuteen ja mahdollisuuteen haastaa itseään vuodesta toiseen. Nykyisin triathlon harjoittelu on syvään juurtunut tapa, josta en varmaan osaa enää luopua. Harjoittelun mukana tuoma hyvä olo ja energisyys on parasta mitä tiedän. Voin myöntää, olen hurahtanut liikkumiseen. 🙂